Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze geboortekaartjes en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

09-01-2012 - 20:57:46

ik ben dik tevreden over de shop en ook over de medewerkers die er werken

09-01-2012 - 20:55:59

prima webshop was zeer tevreden met de service,niks veranderen zo laten

09-01-2012 - 20:54:27

We hebben de service als heel goed ervaren. De wijzigingen worden snel door gevoerd en de uiteindelijke levering ging netjes en snel. Kwaliteit van de kaartjes en enveloppe ook super goed. Kortom zeer tevreden.

09-01-2012 - 20:52:24

Makkelijk te bestellen via internet, zeer goede klantenservice vervolgens via telefoon. Alles wordt snel en correct afgehandeld.

09-01-2012 - 20:51:14

Uitstekende en snelle service

09-01-2012 - 20:50:55

Prima! Snelle service, ook telefonisch

09-01-2012 - 20:47:47

Alles prima geregeld. Een paar leesproeven laten maken en iedere keer werden de veranderingen zonder problemen doorgevoerd.
Na de geboorte in een keer de definitieve gegevens doorgegeven en de kaartjes waren er zelfs eerder dan aangegeven. Uitstekende service!

09-01-2012 - 20:47:36

Goed concept, goede afwikkeling van de bestelling. Wensen voor layout kaartje doorgeven in een keer blijft lastig, hierdoor heb je vaak meerdere leesproeven nodig. Met dit concept kan je daar bijna niet omheen.. Dus houden zo!

09-01-2012 - 20:47:27

Site zeer overzichtelijk makkelijk om de kaartjes te maken zoals je ze wil hebben goede en snelle levering zeer tevreden

09-01-2012 - 20:40:09

Alles verliep goed en voorspoedig

09-01-2012 - 20:39:43

Geweldige service,uiterst vriendelijk,professioneel en goedkoop

09-01-2012 - 20:36:40

prima begeleid inde bestelprocedure van onze babykaarten.
drukproeven kwamen snel binnen per email en verbeteringen werden direct telefonisch aangepast en opnieuw verzonden ter herbeoordeling.
site ziet er overzichtelijk uit er is ruim voldoende keuze.

09-01-2012 - 20:33:56

La Carte Internet was snel van dienst, erg transparant en duidelijk, en had mooie resultaten. Als ik een vraag stelde via mail was hij binnen een paar uur beantwoord.

09-01-2012 - 20:33:23

makkelijk, overzichtelijk

09-01-2012 - 20:29:15

Prettig telefonisch contact, snelle aanpassing van opmerkingen nav de leesproef en snelle levering.

09-01-2012 - 20:28:53

Wij zijn erg tevreden! Mooie kaartjes.

09-01-2012 - 20:26:43

Goede duidelijke site. Snelle reactie op vragen en wijzigingen. Kaarten snel in huis.

09-01-2012 - 20:24:44

snelle reactie bij vragen. snelle levering.
Tevens goede controle. was namelijk onze namen vergeten op de kaart te zetten (had ik zelf niet door) en werd hier gelukkig door jullie op geattendeerd. voordat de kaarten werden gedrukt

09-01-2012 - 20:19:55

Wij zijn absoluut tevreden over La Carte Internet! Zeer overzichtelijk en duidelijk site en super snelle levering van de geboortekaartjes, zeer goede service!!

09-01-2012 - 20:18:56

Geen enkele op- of aanmerking te melden eigenlijk. Website biedt veel keus, telefonisch doorgeven van de geboorte ging vlekkeloos en de verzending was prima: supersnel in huis. Het enige wat ik kan verzinnen is dat ik wel meer dan 3 proefdrukken had willen bestellen, maar ach... dan wordt kiezen ook weer lastiger ben ik bang.

Kortom: 100% tevreden

09-01-2012 - 20:10:55

alles netjes op tijd binnen, vriendleijk en behulpzaam via de telefoon.

09-01-2012 - 20:10:30

La Carte werkt super en dit veel goedkoper dan de lokale drukkerij! Eenmaal een proefkaart in handen dan was het erg makkelijk om eventuele aanpassingen toe te passen.

09-01-2012 - 20:08:57

Goede website, ook telefonisch goed bereikbaar.

Verbeterpunt: snellere levering. Als er een levering de volgende dag beloofd wordt en het wordt pas 's avonds geleverd ben je 2 dagen verder voordat je geboortekaartjes kan versturen. Dit vonden wij een minpunt!

09-01-2012 - 20:07:51

Wij zijn erg te spreken over La Carte. We hadden de kaartjes gemaakt voor zover dat ging en we kregen al heel snel een voorbeeld over hoe het er uit zou komen te zien. Naar aanleiding daarvan hadden we wat aanpassingen en mailden die door. We stonden versteld van de snelle reactie en aanpassing op ons kaartje.
Kortom erg fijn om zo snel en vriendelijk geholpen te worden. Want toen we belden om het definitief te maken toen onze zoon was geboren werden we vriendelijk en enthousiast te woord gestaan. We zijn dus zeer tevreden en erg blij dat we onze keuze voor de kaartjes op jullie bedrijf hebben laten vallen. Ze zagen er prachtig uit en de enveloppen waren ruim van te voren en de kaartjes snel bezorgd!

09-01-2012 - 20:04:52

Ik was geen makkelijke klant: Vaak het kaartje laten wijzigen. Dat was steeds voor jullie geen probleem en dat hebik als zeer klantvriendelijk ervaren!

09-01-2012 - 20:02:35

Duidelijk, goede kwaliteit en komen de afspraken na.

09-01-2012 - 20:00:51

Wat ik zeer positief vond is dat je 3 gratis kaartje kan krijgen.
Ook maken jullie van de tekst een mooi geheel. Aan de ene kant heel fijn dat jullie dat goed kunnen, maar ik denk dat er ook veel mensen zijn die graag zelf alles in voorbeeld willen wanneer ze het typen. Dus de plaats op het kaartje of het lettertype, de lengte van de zinnen e.d.

Wat me erg tegenstond was dat je alleen per mail je tekst te zien krijgt. Ik zie dat liever als orgineel al gedrukt in het kaartje, zodat je in het echt kan kijken hoe het staat op het kaartje, nu blijft dat gissen, omdat je het kaartje en de tekst apart van elkaar hebt.

Jullie zijn degene die veel ervaring hebben met kaartjes, dus misschien is het een idee om ideeen aan te dragen naar klanten. Wij waren bijvoorbeeld onze achternaam en adres vergeten te vermelden op het kaartje. Ik denk dat er veel mensen zijn die het zouden waarderen als jullie daar bijvoorbeeld een mail over zouden sturen om extra ideeen voor het kaartje op te doen. Meedenken dus met de klant.

Verder prima verzorgt allemaal. Alles netjes op tijd en zelfs na iets te laat alles te hebben doorgekregen kon het toch nog dezelfde dag gedrukt worden!! TOP!!

09-01-2012 - 19:57:22

Zeer snelle en goede service. Zowel tijdens het ontwerp als bij de uiteindelijke bestelling. Ook is de informatie over de status duidelijk en makkelijk toegankelijk.

09-01-2012 - 19:55:08

Zeer tevreden over de wijze van aflevering, service, meedenken met de klant en klant vriendelijkheid. TOP

09-01-2012 - 19:54:57

Makkelijk in gebruik. Snel de kaartjes in huis.