Om je beter van dienst te zijn maakt Geboortekaartjes.nl gebruik van cookies. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Instellingen

Gratis professionele opmaak van je geboortekaartjes

Bij Geboortekaartjes.nl zijn wij van mening dat de meeste mensen tijdens hun zwangerschap, helemaal niet zitten te wachten op het ontwerpen en samenstellen van hun geboortekaartjes. Daarom hebben wij dé oplossing:

Gratis opmaak service

Het is simpel. Jij levert de tekst aan die op de kaartjes gedrukt moet worden, wij maken de opmaak zodanig dat de tekst mooi op de kaartjes komt te staan.
Wij hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring met het opmaken en drukken van geboortekaartjes. Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren ontwerpers, die met uw kaartje wel raad weten.

Het opmaken van een geboortekaartje lijkt makkelijk, maar er komt meer bij kijken. Wij doen dit maar al te graag voor je, zonder extra kosten!

Zelf je kaartje opmaken

Wil je toch zelf je kaartje opmaken? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.
Bij de meeste kaarten op onze website heb je de mogelijkheid om de opmaak zelf te doen. Wij nemen deze opmaak over om de definitieve proef te maken. Deze opmaakapplicatie is helaas niet beschikbaar voor alle kaartjes.