FILTER JE SELECTIE

Speciale geboortekaartjes

We weten als geen ander dat je het liefst een uniek en persoonlijk kaartje wilt versturen om de geboorte van jouw kindje te delen. Er is keuze genoeg, maar hoe val je op? Onze kaartjes zijn stuk voor stuk uniek. Ze zijn met folie bedrukt, hebben een speciale vorm of een leuke accessoire. Wanneer je een geboortekaartje koopt bij Geboortekaartjes.nl profiteer je standaard van:

  • Ons moderne opmaakprogramma
  • Verzenden wanneer het jou uitkomt
  • Een hogere korting als je meer kaarten bestelt
  • Geen extra kosten zoals drukkosten

Speciale ontwerpen

Op zoek naar een bijzonder geboortekaartje? Onderstaande kaartjes zijn verrassend en uniek op hun eigen manier. Ze hebben bijvoorbeeld een andere vorm dan een normaal kaartje of worden op een speciale manier gedrukt. Elke kaart kun je gemakkelijk en zelf personaliseren in ons ontwerpprogramma. Zo val je zeker op tussen al die geboortekaartjes.

Extra's bij de kaart

Maak je geboortekaartje extra speciaal met de diverse versieringen voor aan de kaart of op de envelop. Fleur de kaart op met mooie strikken, veertjes en bedeltjes of maak de envelop persoonlijk met schattige sluitzegels en adresetiketten.

Meer geboortekaartjes

Naast onze speciale ontwerpen en toevoegingen aan geboortekaartjes, hebben we vele andere kaartjes waarmee je op een unieke manier de geboorte van je zoon of dochter kunt aankondigen.

Bekijk al onze geboortekaartjes

Veelgestelde vragen

Welke tekst moet ik op het geboortekaartje zetten?

Naast de naam van je kindje, de namen van het hele gezin, geboortedatum en de contactgegevens kun je eventueel de geboortefeitjes en bezoektijden op het kaartje plaatsen. Vaak staat er naast deze gegevens ook een leuk gedichtje, songtekst of Bijbeltekst op de kaart. Wat daar precies komt te staan is helemaal aan jullie. Bekijk onze inspiratiepagina voor ideeën.

Kan ik een eigen foto toevoegen aan mijn kaartje?

Ja, kies een ontwerp voor een kaart met eigen foto en pas deze geheel naar smaak aan in onze ontwerptool.

Kan ik een proefdruk ontvangen?

Dat is zeker mogelijk. Heb je een mooi geboortekaartje gevonden? Klik dan op "Ontwerpen en bestellen" om naar het bewerkingsprogramma te gaan. Is het kaartontwerp helemaal naar je wens, dan kun je kiezen voor een proefdruk. Je koopt de kaart dan per stuk en kunt zo precies zien hoe wij de kaart zullen bedrukken. Het vooraf ontvangen van een kaartje is dan wel zo prettig!

Vragen over onze geboortekaartjes?

Heb je een vraag over je bestelling of een van onze geboortekaartjes? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot en met 12.15 uur en van 13.15 tot en met 17.00 uur. Bel naar 079 361 34 65 of mail naar info@lacarte.nl. We helpen je graag.