Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze geboortekaartjes en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

29-09-2012 - 21:50:47

Goed bedrijf en de afhandeling is geweldig goed .
Ik ben dik tevreden en zal als ik weer iets nodig heb zeker van jullie site gebruik maken

29-09-2012 - 20:20:19

ik ben zeer tevreden met jullie kaartjes,
ik heb al geboortekaartjes besteld en nu trouwkaarten...
mooie kwaliteit en zeer mooi...
bedankt...
mvg sara

29-09-2012 - 18:14:59

Helemaal super! Keurige snelle service!

29-09-2012 - 18:00:00

eenvoudig snel zeer goede bereikbaarheid telefonisch

27-09-2012 - 20:48:54

Voor de 2e keer geboortekaartjes besteld..
Duidelijk, klantgericht, snelle afhandeling/reactie, geweldig assortiment & super service!!

27-09-2012 - 19:09:02

Wij zijn zeer tevreden, alles is correct verwerkt en spoedig verzonden. Wij hebben geboorte kaartjes voor onze zoon besteld en wij raden iedereen la carte internet aan.

25-09-2012 - 17:14:33

Goede service, vriendelijk en snel.

25-09-2012 - 16:53:20

Zeer tevreden over de kwaliteit van de kaarten en de verzending. Ik vond het niet helemaal duidelijk dat de bestelling al klaar stond voor dat ik de lees bevestiging had bevestigd hierdoor waren de standaard 25 enveloppen al aan ons verzonden. Toen moest ik er nog 75 extra hebben. Verder zeer tevreden!

24-09-2012 - 22:02:30

Site is overzichtelijk en duidelijk, snelle levering van de bestelling, goede service aan de telefoon en tijdens het wijzigen van de proefpagina in pdf vorm.

24-09-2012 - 21:02:19

Wij zijn zeer tevreden, zeer snelle afhandeling en prachtige kwaliteit!

24-09-2012 - 17:38:23

Wij hadden nogal wat wijzigingen achteraf aan de kaart. Dit werd zonder enige moeite iedere keer voor ons aangepast. Ook was de reactie zeer snel.

24-09-2012 - 17:05:26

great quality. quick service. prima!

24-09-2012 - 16:25:54

Erg tevreden en snelle service. Erg handig dat (tegen meerbetaling) een proefkaart incl. gekozen druk opgestuurd kan worden zodat duidelijk is hoe de kaart er echt uit gaat zien.

24-09-2012 - 15:15:14

Onze bestelling is naar tevredenheid afgehandeld. Wij hebben onze kaarten na de geboorte van onze dochter besteld en jullie medewerkers hebben hier snel op gereageerd. Wel hebben wij meerdere keren het design aan moeten passen omdat een verkeerde font gebruikt was. Dit hadden wij wel goed gemeld, maar was verkeerd overgenomen. Uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn we erg bij met het resultaat.

24-09-2012 - 14:52:13

Snelle service! Alles zonder problemen verlopen. Echt top!

24-09-2012 - 12:08:03

makkelijke site
Goede snelle service
Wijzigingen eenvoudig door te geven, deze worden dan ook zeer snel en goed verwerkt!

24-09-2012 - 12:00:32

Online is niet bij alle kaartjes heel goed te zien hoe het definitieve kaartje er uit gaat zien. Maar het resultaat was heel mooi. Er was continue snelle service. Wel wat slordigheid bij uitvoeren van de correcties op de leesproef, waardoor deze meermalen heen en weer moest. Uiteindelijk wel heel tevreden over het uiteindelijke kaartje en ze waren een dag na de geboorte al binnen.

24-09-2012 - 10:11:06

Wij zijn zeer tevreden over La Carte Internet. De bestellingen worden vlot afgehandeld. Eventuele vragen vanuit La Carte werden meteen telefonisch afgehandeld. Onze geboortekaartjes zijn erg mooi geworden. Ik kan maar één minder punt aangeven en dat is dat er zaterdag niet gewerkt wordt. Onze zoon is in de nacht van vrijdag op zaterdag geboren en door het weekend en de niet al te vroege levering vanuit PostNL, hadden wij de kaartjes pas dinsdagavond in huis, waardoor we ze pas donderdag konden versturen!

23-09-2012 - 22:29:55

Wij zijn zeer tevreden over la carte internet. Alles verloopt volgens afspraak. Daarom is dit ook de tweede keer dat we onze geboortekaartjes via deze site hebben besteld. Ook is het fijn dat het assortiment aan kaarten heel groot is, er is voor ieder wat wils.

23-09-2012 - 18:11:56

Vlotte en nette afhandeling aan de telefoon voor herziening proefdruk. Binnen no time in de mailbox voor goedkeuring. Kaarten zien er geweldig uit!!!

23-09-2012 - 16:40:52

Goede ervaringen met geboortekaartjes.nl, snel de proefkaartjes ontvangen en na doorgeven van de definitieve gegevens de volgende dag de kaartjes binnen.

23-09-2012 - 13:19:39

Bestelling en afhandeling snel en goed. Eigen ontwerptekst via JPeg aangeleverd. Laatste kleine wijzigingen via telefoon doorgegeven. Minuutje later was de leesproef beschikbaar.
Enige opmerking betreft de kleurkeuze van de enveloppen. Op de site kan je geen voorbeeld-kleur zien.

23-09-2012 - 12:31:43

breed aanbod, snelle service

22-09-2012 - 22:47:02

accurate en snel verwerking opdracht en aanpassingen geboorte kaartje. Alles zeer snel per post geleverd volgens afspraak. Definitieve aanpassing per mail binnen minuut na telefonische bevestiging ontvangen. De uiteindelijke ervaring meer dan tevreden! Hadden we dat maar bij de eerdere geboortes zo gedaan!

22-09-2012 - 20:18:29

De service is uitstekend. Ik heb het geboortekaartje meerdere malen aangepast en zeer snel digitaal retour gekregen. Zelfs een analoge extra afdruk (weliswaar tegen extra kosten) is geen probleem. Wel was er een verschil tussen mijn zelfgemaakte opmaak en de opmaak die daarna door u is gemaakt, waardoor er vele aanpassingen via de mail volgde. Maar zoals gezegd werden deze netjes overgenomen en zeer snel (dezelfde dag als mijn verzoek) doorgevoerd. Overigens ook nette service door meer enveloppen te sturen dan aangevraagd.

22-09-2012 - 16:39:50

Mijn bestelling is echt goed afgehandeld.
Mijn vragen zijn snel en goed beantwoordt.

22-09-2012 - 11:03:22

Goed geholpen! Zoqwel telefonisch als via de mail! Ontzettend snelle service!
Het enige jammere was, dat onze dochter op vrijdag geboren is en wij dit niet meer voor 17u door konden geven. We moesten toen tot maandag wachten, waardoor de kaartjes naar onze zin net iets te laat verzonden werden.

22-09-2012 - 10:33:53

Ik ben erg tevreden over hoe de bestelling van de geboortekaarten verlopen is. Ook werd ik goed geholpen als ik vragen had en vond het erg prettig dat de enveloppen van tevoren opgestuurd werden.

22-09-2012 - 09:21:44

had alles helemaal klaar en op de dag van de geboorte van onze zoon op maandag voor 12.00 akkoord gegeven .
had ik op dinsdag om 11.30 de kaartjes thuis en klaar om in de enveloppen te doen.

goede serves , redelijke prijs, waargemaakt wat ze beloven.

22-09-2012 - 06:08:07

Erg goed en snel afgehandeld, mooie print van de kaartjes. Verbeterpunt: een beter passende envelop (qua maat) om de kaartjes heen, er was nu veel ruimte over.
Verder erg positief! Wij wonen in australie en hebben de kaartjes van uit besteld en laten opsturen naar ouders die de kaartjes hebben verzonden. Alles is voor ons zeer naar wens verlopen.