Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze geboortekaartjes en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

06-02-2013 - 22:57:00

Snelle en duidelijke service, internet site mag wat gebruiksvriendelijker.

06-02-2013 - 17:15:42

Ruim kaartenassortiment, duidelijk tezien wat de totaalprijs wordt, na telefonisch contact gehad te hebben begreep ik alles omtrent de kaarten bestellen met de juiste tekst erop. Handig dat enveloppe eerder komen dan kaarten ivm adressen schrijven.

06-02-2013 - 09:41:39

Snelle ontvangst proefkaartje en digitale leesproef. Enveloppen werden vooraf geleverd zodat deze alvast geschreven konden worden.
Definitieve kaarten binnen 1 werkdag binnen.
Zeer tevreden over de site, het telefonisch contact en de definitieve kaartjes zagen er perfect uit!
Dank jullie wel!

06-02-2013 - 08:22:24

Goede en snelle service!

05-02-2013 - 21:09:25

Prima kaartjes, prima service.

05-02-2013 - 13:31:27

ruime keus, goedkoop, en snelle service. Vriendelijk personeel.. ook niet onbelangrijk!

05-02-2013 - 11:37:56

Communicatie verloopt zeer vlot, proefexemplaar uiterst snel via mail ontvangen en na het doorbellen van de def versie waren de kaartjes de dag nadien in de bus. Super service !
Kleine opmerking: bij het verzenden van onze kaartjes bleek het om een niet standaard formaat te gaan wat ons heel wat extra postzegels koste, had handig geweest als we dat vooraf hadden geweten bij de keuze van ons kaartje

05-02-2013 - 10:42:05

We hebben in korte tijd ons geboortekaartje kunnen laten maken, helemaal naar onze zin.

Alleen is de website niet duidelijk genoeg als het om extra kosten gaat.
We kozen een kaartje met daarop een foto zoals in het voorbeeld. Het was niet duidelijk omschreven dat de foto niet op de kaart geprint kon worden (vanwege grove structuur van het papier).
De foto werd dus los uitgeprint, hier kwamen behoorlijke kosten bij kijken (15 euro + 0.30 per kaart/foto).
Dit betekende ook dat we de fotos zelf op de kaart moesten plakken.

Verdere service en contact met medewerkers per e-mail was prima!

05-02-2013 - 10:27:39

Snelle beantwoording van mail, zelfs een x door jullie gebeld voor duidelijkheid. Mooi gedrukte kaartjes en snelle levering

05-02-2013 - 09:08:22

het is zeer goed gegaan! ! we hebben niks te klagen gehad .

05-02-2013 - 08:40:52

Snel en makkelijk geregeld.

04-02-2013 - 22:36:36

zeer vriendelijk, en alles naar tevredenheid afgehandeld

04-02-2013 - 20:59:38

Echt super !! Het zit allemaal goed in elkaar.
Verbetering is wat ons betreft niet aan de orde.

Hartelijke groet,

04-02-2013 - 17:39:48

Klacht is niet persoonlijk gericht tot Jennifer.
De proefdruk van ons kaartje werd volledig in elkaar geplakt afgeleverd bij ons thuis. Het daadwerkelijke kaartje werd per 2 stuks in een papier/kartonnen vel geleverd waardoor we eerst de kaartjes los van elkaar moesten scheuren, het kijkgat eruit moesten drukken, het kaartje vouwen en vervolgens het kaartje in elkaar plakken. Dit heeft best veel tijd gekost en voor het geld wat we per kaartje hebben betaald vind ik dat dit best verzorgd had kunnen worden.,Op onze site bestaat er een optie om de kaarten in elkaar te laten zetten door ons.
Dit kost 0,25 euro per kaart en kan gekozen worden tijdens het bestellen.

04-02-2013 - 09:22:47

Goede service, de leesproef werd snel en goed aangepast. Prima te bereiken via mail of telefoon.
Erg leuke actie dat we ons geld terugkregen nadat ons dochtertje op de uitgerekende datum was geboren!

04-02-2013 - 09:02:55

Snelle afhandeling. Snelle reacties op verbeterpunten van de leesproef.

03-02-2013 - 22:49:12

Zeer te vreden mooi drukwerk

03-02-2013 - 20:28:22

Na akkoord te hebben gegeven was de bestelling vrij snel binnen, wat erg prettig was.
Helaas zaten er te weinig kaarten in de box. Het telefonisch contact wat daar op volgde was onvriendelijk. Ons werd het gevoel gegeven dat wij de fout hadden gemaakt. Daarnaast was de communicatie binnen jullie bedrijf ook matig want nadat de kaarten waren binnen gekomen moest ik wederom bellen voor de enveloppen die ze nu weer vergeten waren op te sturen. ,Wij hebben deze beoordeling goed nagekeken en besproken met het hele team. Communicatie binnen ons team en naar buiten is heel belangrijk. De klant mag nooit de dupe van miscommunicatie zijn. We zullen in de toekomst daar extra opletten

03-02-2013 - 16:15:57

Een prima bedrijf, vragen werden vrij snel per mail afgehandeld en ben zeer tevreden met de snelheid van het bedrijf en met het eindproduct.

02-02-2013 - 21:02:52

Fijne website, snelle en bekwame klantenservice. Klantgerichte organisatie.

02-02-2013 - 18:35:25

We zijn zeer tevreden over de gang van zaken rondom de bestelling van onze geboortekaartjes.

02-02-2013 - 17:58:27

Prima bedrijf, snelle reactie als je een verandering doorgeeft.

02-02-2013 - 13:01:18

Zeer tevreden, snelle service, vriendelijk te woord gestaan aan telefoon bij doorgeven geboorte, supermooi kaartje, niet duur

02-02-2013 - 09:51:57

We hebben super goede reacties gekregen op onze geboortekaartjes en wij vonden het natuurlijk ook een fantastisch kaartje. Goede service!

01-02-2013 - 16:26:49

Ik vind het een heel erg fijne site en als ik vragen had en die via de mail verzond, had ik altijd de volgende dag antwoord op mijn vraag. De kaartjes waren netjes verzonden en verpakt (met luchtkussentjes en gesloten doos). Betalingen waren goed verlopen en privacy stond op 1. Werd netjes gevraagd of je thuis was met bezorgen zodat niet bv een opa of oma de kaartjes al zou zien.

01-02-2013 - 12:56:11

Goede snelle service!

01-02-2013 - 11:45:49

Snelle service en mooie kaartjes!!

01-02-2013 - 10:10:01

Heel tevreden. Bestelling is prima afgehandeld. Alles waszeer duidelijk! Prima!!

31-01-2013 - 11:01:56

Ruime keuze in geboortekaartjes en tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle afhandeling en ik vond het zeer fijn dat de aanpassingen aan het ontwerp zo snel werden uitgevoerd. E-mails werden snel beantwoord, top! De fotootjes van de kaartjes kunnen wel beter en niet alle plaatjes konden uitvergroot worden. Dat kan nog een verbeterpunt zijn.

30-01-2013 - 22:30:44

Levering en service zijn uitstekend. Ik vond alleen het kaartjes uitzoeken op de site een ramp. We zagen door de bomen het bos niet meer. Ik heb alleen geen tips over hoe jullie dat beter zouden kunnen inrichten, sorry...