Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze geboortekaartjes en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

25-08-2013 - 12:09:06

Vriendelijk personeel, veel keuze aan kaartjes, snel geleverd.

25-08-2013 - 11:38:06

Afhandeling was snel en goed

25-08-2013 - 09:13:50

Bestelling prima. Duurde iets langer deze keer maar verder goede kwaliteit.

25-08-2013 - 04:19:13

Goed afgehandeld. Handig dat je de status kan inzien op internet.
Er stond alleen niet bij dat de enveloppen tegelijk met de kaartjes werden verzonden. Dat zou nog verbeterd kunnen worden.

24-08-2013 - 20:18:45

Snelle duidelijke klantenservice/hulp.
Geen klachten. Superservice

24-08-2013 - 17:59:47

bestelling en levering ging soepel.

uitvoering van onze wensen ging niet slecht maar kon wel iets beter. over het algemeen zijn we wel tevreden.

u reageerde wel snel maar soms was het door ons gevraagde niet correct uitgevoerd.

het resultaat en mogelijkheden was ruim voldoende.

24-08-2013 - 16:14:08

Ik had graag willen weten hoe ik de kaartjes precies ontvang. We moesten nu zelf het geboortekaartje uitdrukken, dat wisten we niet.

24-08-2013 - 15:15:47

Prima service, zowel via website, app, als over de telefoon. Snel verwerken van telefonisch doorgegeven aanpassingen. Misschien nog even duidelijker op de website vermelden dat (kleine) aanpassingen het beste per telefoon kunnen Worden doorgeven en tenteerde dat de knop voor goedkeuring echt pas bedoeld is NA doorgeven van definitieve gegevens.

24-08-2013 - 12:53:56

Alles,prima en vlot verlopen!

23-08-2013 - 23:21:05

Alles was duidelijk en goed. Service prima via telefoon nummer goed te bereiken. Verder snelle afhandeling na akkoord.

23-08-2013 - 17:49:45

Duidelijk, snel, betrouwbaar.

23-08-2013 - 15:00:59

Proef kaart is snel gemaakt. Enveloppen zijn snel thuis. Dat is super fijn. Als je de laatste gegevens doorbel worden de kaarten gelijk gedrukt en verstuurd. Ik ben er heel tevreden over

22-08-2013 - 23:36:54

Fantastische ervaring!!!

22-08-2013 - 22:56:57

Aanpassingen werden netjes en correct aangepast en snel verwerkt.

22-08-2013 - 22:14:13

Erg goede snelle levering. Ook prima dat je voor de enveloppen eerder ontvangen geen extra verzendkosten betaald!

22-08-2013 - 20:52:08

Goede afhandeling, klantgericht en snelle reactie. Kaartje aanpassen is geen probleem.

22-08-2013 - 07:24:01

Beste!!

Kaartjes zijn superleuk geworden!
We hebben heel veel leuke reactie gekregen!
De eerste paar kaartjes waren even een moeilijk om in elkaar te zetten, maar als je de slag te pakken hebt.... :)

21-08-2013 - 15:10:48

We zijn zeer tevreden. De inhoud van het geboortekaartje hebben ze meerdere keren zonder enig probleem aangepast. De enveloppes waren mooi op tijd en de kaartjes hebben we de dag erna gekregen,mooi gedrukt en in een stevige doos.
Heel tevreden dus over deze internetdienst.

21-08-2013 - 10:10:19

Snel en correct ben zeer tevreden

21-08-2013 - 00:14:43

We zijn zeer tevreden.

20-08-2013 - 23:27:18

snel effectief en super mooie kwaliteit

20-08-2013 - 22:46:14

Fijne service alleen wel lange wachtrijen bij telefonisch contact. Kaartje helemaal in orde en snel binnen. Bijzonder tevreden!

20-08-2013 - 16:38:34

Snelle behandeling en bestelling snel afgeleverd.
Wij zijn bijzonder tevreden.

20-08-2013 - 15:03:53

Heel tevreden! Je kunt zo veel veranderen als je wilt. Doen ze absoluut niet moeilijk over! En ik krijg ontzettend veel positieve reacties over het supermooie kaartje

20-08-2013 - 11:24:49

Voor de tweede keer geboortekaartjes bij jullie besteld en wederom heel erg tevreden over de zorgvuldige en snelle afhandeling!

20-08-2013 - 08:59:27

Snelle en goed service. Duidelijke status pagina geeft een goed overzicht van de bestelling. Verder snelle verwerking van leesproef aanpassingen.

19-08-2013 - 20:18:44

Snelle service, bij een aanpassing in de drukproef kregen we snel een reactie. Nadat we de definitieve geboortegegevens hadden doorgegeven, kregen we ook weer snel een reactie en de kaartjes lagen netjes de volgende dag op de deurmat. Top!

19-08-2013 - 19:39:06

Goede snelle proefdruk, de wijzigingen waren direct aangepast.. Het enige wat zich op zich liet wachten was de geboorte van Jasper :-D...

De kaart met de QR-Code is helemaal 2013!! Ik zou LaCarte aanbevelen aan iedereen die het mij vroeg.

19-08-2013 - 14:54:59

Zeer prettig contact gehad bij de bestelling van de geboortekaartjes. Binnen twee dagen hadden wij de kaartjes in huis! Perfect!

19-08-2013 - 11:35:04

Over de service omtrent het ontwerp van ons kaartje ben ik niet tevreden. We hadden zelf een proefopmaak gemaakt en deze toegezonden (zoals een van de opties in het bestelproces). Vervolgens wordt er door La Carte Internet tot wel 4 keer toe niet nagemaakt wat wij hebben aangeleverd. Dit vind ik erg slecht. Jullie promoten op de site met 'onze professionele designers met 15 jaar ervaring'. Nou wij hebben nul ervaring en konden in een avondje onze voorbeeld opmaak voor elkaar krijgen, waar geen bijzondere trucs o.i.d. in uitgehaald zijn. Dit verwacht ik niet van zo'n bedrijf. Het leveren van de enveloppen na betaling kon ook sneller. Zeker omdat bij ons de uitgerekende datum al verstreken was.
De grote collectie is een voordeel, en uiteindelijk zijn we ook erg blij met het resultaat. Het heeft alleen heel wat meer voeten in de aarde gehad dan ik verwachtte.