Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze geboortekaartjes en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

12-10-2013 - 13:44:21

Leuke kaartjes, snelle service

12-10-2013 - 11:50:26

Zeer goede ervaring!!Is volgens wens verlopen.

12-10-2013 - 11:49:40

De levering is goed, snel afgehandeld.
Kwaliteit is goed ruime keuze.

11-10-2013 - 19:59:32

Goed, snel, cyrillisch was ook geen probleem

11-10-2013 - 17:02:57

Wij wisten van te voren niet of wij een jongen of een meisje zouden krijgen. We hadden een kaartje uitgezocht waarbij we de tekstkleur rose of blauw wilden maken. Dit was geen probleem en we kregen de leesproef zowel in de blauwe als de rose versie! Verder een goede en super snelle service. Elke aanpassing bijna altijd dezelfde dag nog geregeld met nieuwe leesproef per mail. Super! Ook erg fijn dat de enveloppen van te voren worden opgestuurd.

11-10-2013 - 13:27:54

Tevreden met afhandeling van onze opdracht. Wel nog een aantal keer moeten bellen voor veranderingen in proefdruk die niet goed waren doorgevoerd.

11-10-2013 - 10:19:12

Super geregeld en denken goed mee !

10-10-2013 - 21:21:41

Netjes geregeld bedankt.

10-10-2013 - 21:02:03

Wij zijn zeer tevreden over de bestelling.

10-10-2013 - 20:20:23

Alles goed ontvangen. Fijn om via de mail een leesvoorbeeld te krijgen. Snelle service. Netjes verpakt.

10-10-2013 - 20:12:36

Ik ben echt helemaal tevreden over jullie. Ten eerste iedereen was super enthousiast over onze geboorte kaartjes van onze beide dames. Zowel in 2011 en dit jaar weer. Jullie denken goed mee en reageren binnen een dag! Ook de levering ging vlot, ook de volgende dag geleverd helemaal top.

10-10-2013 - 20:05:25

Snelle duidelijke en vriendelijke service!

10-10-2013 - 20:03:24

Ik ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Snelle levering, toen ik teveel had betaald, werd het direct terug gestort. Goeie kwaliteit van de kaarten.

09-10-2013 - 13:46:37

Wij hebben zeer goede ervaringen met La Carte. Wij hebben de proefdruk van het geboortekaartje oneindig vaak laten wijzigen. Dit was allemaal geen probleem!
Wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat!

08-10-2013 - 17:04:45

Very quick and accommodating our needs. Good quality.

08-10-2013 - 10:54:07

Snelle en goede service!

08-10-2013 - 10:24:18

snelle afhandeling
ruime keuze
ga zo vooraldoor

07-10-2013 - 21:03:33

Duidelijke site.
Eenvoudig en snel te regelen.

07-10-2013 - 16:12:37

De website is goed en overzichtelijk. Bestellen van de kaarten en overige via de website ging goed.
Minder goed was het feit dat de foto voor op de kaart,, die we hadden geupload via de website tijdens de bestelprocedure, kwijt was geraakt. Via de mail hebben wij deze foto moeten toesturen op uw verzoek. Tevens waren bij ontvangst van de kaarten de sluitzegels niet aanwezig. Die kregen wij, na een mail van ons, apart via de post een paar dagen later toegestuurd.

07-10-2013 - 15:32:09

Goede en snelle service!

07-10-2013 - 13:32:49

Alles is prima gegaan. Ik vond het ook super dat de enveloppen eerder verstuurd werden.

07-10-2013 - 13:31:03

Voor 12.00 gebeld, volgende dag in huis. Enveloppen ver van te voren thuis om te schrijven. Zonder problemen een nabestelling gedaan, snelle aanpassingen waarnodig. Je kunt alles maken zoals jij dat wilt. Wel jammer dat er op een aantal kaarten vlekken zaten (drukfoutje?). Verder enorm tevreden, voor herhaling vatbaar!

07-10-2013 - 12:15:12

We zijn uitermate tevreden over de wijze waarop La Carte ons geboortekaartje gemaakt heeft. De mogelijkheid om meerdere keren een digitale proefdruk te ontvangen, de snelle service en levering en een prachtig eindresultaat maakt dat we deze aanbieder van geboortekaartjes van harte aanbevelen!

07-10-2013 - 10:32:52

Prima, geen bijzonderheden.

07-10-2013 - 10:06:31

Ondanks dat het eerst leek alsof de door ons gekozen kaart niet meer leverbaar was, bleek dit later alsnog mogelijk
We zijn erg blij met jullie inzet hiervoor.

07-10-2013 - 09:47:08

Ik moest alleen weer even zoeken hoe ik nu ook al weer de leesproef op kon sturen.. Verder was alles naar wens!

07-10-2013 - 08:54:51

Ieder contact was prettig en altijd snel aanpassing vd kaart doorgevoerd en via de mail direct een bevestiging. We zijn zeer tevreden en zouden de site zeker aanraden .

07-10-2013 - 07:32:26

Duidelijke website, vriendelijke medewerkers en snelle levering van de enveloppen en de kaarten.

06-10-2013 - 23:10:51

Goede dienstverlening en goed te bereiken!

06-10-2013 - 23:06:52

internet site duidelijker hoe het werkt