Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze geboortekaartjes en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

23-05-2015 - 21:44:21

Top geregeld! Kaartjes en enveloppen op tijd. Bestelservice erg makkelijk. Ook het verkrijgen van de modelkaarten gratis en vooraf was erg fijn om de juiste keuze te kunnen maken.
Bedankt van een blije papa en mama :-)

23-05-2015 - 20:34:18

Zeer vriendelijk. Originele kaartjes. Ga internationaal! Duitse geboortekaartjes zijn saai zegt mijn Duitse vrouw ☺. Enige was dat we trouwkaartjes van anderen kregen. Als eenmalig, geen probleem. Wellicht logistiek checken anders. Bedankt!

23-05-2015 - 13:38:58

Alles ging goed en op tijd.

23-05-2015 - 10:52:05

Prima afhandeling. Heel geduldig met de aanpassingen, wat ik erg fijn vond.
De kwaliteit van het papier was anders dan het op de foto, zelfs ingezoomd leek, dat was jammer. Tip is dus een proefkaartje te laten komen, dat had ik niet gedaan.

23-05-2015 - 09:07:27

Snelle, goede service. Goed bereikbaar. Fraai produkt.

23-05-2015 - 07:56:16

Ik ben super tevreden met mijn prachtige geboortekaartjes! De proefdruk moest een aantal keer aangepast worden naar onze wensen en dat was totaal geen probleem. We zijn vriendelijk en enthousiast te woord gestaan! En ook de levering van de kaarten was snel en netjes. Fijn ook dat de enveloppen eerder verstuurd werelden.

21-05-2015 - 22:00:10

Wij zijn tevreden met het eind resultaat. Het was allemaal naar wens

20-05-2015 - 14:00:22

Prima site! Traject voor geboortekaartjes is goed verlopen.

20-05-2015 - 13:53:09

Wederom super te vreden over de bestelling het de levering er van!
Top dat je alles digitaal kan regelen!

19-05-2015 - 17:21:22

Duidelijk en snel! Website mag iets duidelijker.

19-05-2015 - 15:16:21

Professionele en snelle afhandeling!

De kaartjes waren perfect op tijd.

18-05-2015 - 21:57:22

De bestelling ging vlot. Medewerkers zijn erg behulpzaam om taalfouten uit de teksten te halen. Binnen een dag waten dee kaarten bezorgd.

18-05-2015 - 20:31:53

Alles ging helemaal prima! Ook de snelle en accurate reacties op aanpassingen waren erg prettig.

18-05-2015 - 19:16:47

Zeer goede service, snel en vriendelijk!! Ook erg mooi drukwerk en handige site waar je je weg snel in vindt.
Ik ben zeker tevreden over la carte internet en raad het anderen aan.

18-05-2015 - 16:46:04

Zeer goeie afhandeling

18-05-2015 - 16:25:22

Ik was erg tevreden met de kaartjes. En familie en vrienden ook . Bij deze super bedankt. Ook voor de snelle levering.

Met vriendelijk groet,
***

18-05-2015 - 13:45:05

Uw bedrijf handeld eea snel en secuur af. Ik ben dan ook zeer tevreden.

18-05-2015 - 13:02:50

Snel bezorgt en goeie service

18-05-2015 - 13:01:33

ik ben erg tevreden over de geboden service. na het doorgeven van de naam van mijn zoon zijn de geboortekaartjes erg snel bezorgd. Alles verliep volgens onze wensen

18-05-2015 - 12:28:00

Duidelijke werkwijze en goede communicatie. Wel jammer dat de papiersoort niet aan te passen was, maar ik begrijp dat dat bij jullie werkwijze hoort. Ook verbaasde het ons dat de enveloppen er zo lang over deden om bij ons te komen door de wijze waarop ze verzonden werden, maar gelukkig waren de kaartjes er wel heel snel.

18-05-2015 - 10:14:04

Wij zijn zeer tevreden over jullie, eigenlijk geen slechte ervaring gehad, 3 jaar geleden ook kaartjes bij jullie besteld en dat was ook goed bevallen vandaar nu weer onze vertrouwen gehad om weer bij jullie te bestellen, we zijn netjes behandeld aan de telefoon om de laatste dingen door te geven! Wij zullen zeker weer bij jullie bestellen en jullie aan bevelen bij andere!

18-05-2015 - 08:28:05

Uitgebreide collectie, direct contact en snel thuis.

18-05-2015 - 03:29:46

De bestelling is heel netjes afgehandeld. Goed ook dat als het kindje al geboren is dat ze die kaartjes voorrang geven.

Wanneer ik belde om een wijziging door te geven, dan stond de nieuwe leesproef razend snel weer online.

17-05-2015 - 22:39:19

Snel geholpen en de kaartjes werden snel geleverd

15-05-2015 - 20:36:38

Heel goede service! Snelle reacties en prachtige kaarten!

15-05-2015 - 10:58:12

We zijn zeer tevreden, over het hele geheel, vanaf het kiezen van het kaartje tot het versturen van het eindresultaat

15-05-2015 - 10:49:32

Kaartje van goede kwaliteit.
Problemen als het missen van de tekst aan de linker kant van de kaart werden snel opgelost.
Gebruiksvriendelijkheid van de website valt wel het een en ander aan te verbeteren (bijvoorbeeld waarom opties weergeven die niet van toepassing zijn op het kaartje, directe preview van kaartje is echt iets wat mist). Verder afhandeling prima..

15-05-2015 - 09:48:47

wij zijn zeer tevreden!

13-05-2015 - 14:44:15

Snelle goede service. Makkelijk geregeld!

13-05-2015 - 14:18:01

Onze trouwkaarten zijn zeer snel geleverd, ook de communicatie verliep zeer vlot. Er zat een klein foutje in de kaarten maar dit werd zeer snel opgelost.