Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze geboortekaartjes en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

25-04-2017 - 12:02:57

fijne service goed geregeld

25-04-2017 - 10:10:10

Wij zijn tevreden, de bestelling is netjes en zorgvuldig afgerond.

25-04-2017 - 03:47:17

Mooie kwaliteitskaarten!
Goede en vriendelijke servicedesk.
Wij moesten kaarten hebben met Russische tekst en zijn uitstekend geholpen om de tekst op de kaart te zetten.
Klein verbeterpuntje zou kunnen zijn om de belijning op de kaarten zichtbaar te maken zodat je teksten beter kunt uitlijnen.. ook de uitleg bij het bestel/betaal systeem zou nog net iets uitgebreider mogen.

24-04-2017 - 20:35:02

ging prima en zonder problemen

24-04-2017 - 19:06:55

Tevreden over de website, communicatie en de levering. Prima geregeld!

24-04-2017 - 13:31:04

Wij hebben een aantal keren goed contact gehad met La Carte over de geboortekaartjes. Alles was snel afgehandeld. Wel bleek er na drukken iets anders dan verwacht met de kleuren. Hier heeft men goed naar gekeken en een zeer nette oplossing voor geboden! Dus ook na een klacht is dit bedrijf nog steeds een goede aanrader!

24-04-2017 - 07:02:47

Snel en professioneel! Duidelijke communicatie. Ook fijn dat er via tel contact genomen werd voor herinnering voor goedkeuring.

23-04-2017 - 19:27:46

Prettige website, ruime keus in kaartjes. Voor het doorgeven van wijzigingen van de leesproef ben ik telefonisch snel en goed geholpen. Na het doorgeven van de definitieve bevestiging waren de kaarten zoals beloofd de volgende dag in huis. Dit was het tweede geboortekaartje via La Carte en wederom een goede ervaring!

21-04-2017 - 15:29:48

Het was de eerste keer dat we een geboortekaartje via internet hebben laten maken (eerder twee keer via een drukkerij). We veronderstelden dat het via internet gemakkelijker zou zijn. Dat bleek niet zo te zijn. La Carte heeft de vragen wel goed beantwoord, maar we hebben wel veel meer aan het kaartje moeten doen dan da we hadden ingeschat

21-04-2017 - 08:36:43

Prachtige kaarten, goede service en snelle levering

20-04-2017 - 20:56:04

Super tevreden met onze kaartjes. Goede en snelle services!! In één woord: Super!!

18-04-2017 - 22:50:13

Goed en snel verlopen! Zeer tevreden. Ook snelle antwoorden via de klanten service

18-04-2017 - 08:50:39

Alles was naar wens dus pefect

18-04-2017 - 07:21:23

Heel uitgebreid assortiment aan kaarten. Aanpassing van de tekst verliep vlot. Mailcontact verliep vlot en de medewerker was heel behulpzaam. De leestest maakt nazicht eenvoudig. Perfect verloop en afhandeling!

17-04-2017 - 13:33:28

Goede en snelle service zowel aan de telefoon als aan het opmaken van de kaartjes. Snelle levering aanrader!!

16-04-2017 - 18:27:42

De site werkte erg fijn en was makkelijk. Zo was ook de afhandeling nadat we de definitieve gegevens hadden doorgegeven goed en snel. Alles als zeer prettig ervaren.

16-04-2017 - 10:23:40

Makkelijk bestellen op de website, en mogelijkheid tot aanpassen van de kaart. Kaarten snel geleverd.

16-04-2017 - 08:04:02

Even stoeien voor de tekst was zoals we het wilden. Proefdrukken moesten een aantal keer aangepast worden. Had daarin wel een iets proactievere houding verwacht (even telefonisch checken wat we bedoelden). Maar het resultaat mag er zijn. Klantenservice ook zeer vriendelijk.

15-04-2017 - 11:48:51

Goede en snelle afhandeling bij bestelling. Mooi ontwerp

14-04-2017 - 07:45:47

Sehr nette persönliche Hilfe vielen Dank

12-04-2017 - 13:55:23

Ik heb onze trouwkaarten besteld, twee dagen later kon ik de proefdruk bekijken. Na het bekijken en controleren heb ik de kaarten besteld en betaald. De volgende dag werden de kaarten al bezorgd. Hele snelle service en de trouwkaarten zien er keurig verzorgd uit, precies zoals de proefdruk.
Mochten we voor een andere gelegenheid kaarten nodig heb zal ik zeker hier bestellen.

12-04-2017 - 09:07:56

Mooi kaarten maar de omslagen pasten niet bij de kaarten, was helaas geen afbeelding jammer!!, snelle levering en goede communicatie

11-04-2017 - 09:12:01

Super! Als we belde voor een aanpassing werden we super netjes en vriendelijk geholpen, na geboorte werden de kaartjes ook super netjes en snel geleverd! Tevens een leuk presentje erbij! Voor ons een top keuze, al waren we eerst in stantie bang dat het allemaal te lang zou duren..

10-04-2017 - 10:07:18

Prima service, aanpassen leesproef gaat prima en snel. Drukken en verzenden verliep ook prima.

08-04-2017 - 12:14:55

We zijn heel tevreden. Het kaartje is precies geworden zoals we wilden en supersnel geleverd.

03-04-2017 - 18:49:55

Top service mooie kaartjes

03-04-2017 - 09:33:48

Ruime keus, goeie kwaliteit. Aanvraagprocedure kan duidelijker. Het ging nogal van de hak op de tak en geen idee of het nou goed besteld was, we hadden namelijk meerdere varianten op één kaart besteld maar dit was niet terug te vinden. Maar als je je eigen invoer goed checkt, komt het uiteindelijk toch wel goed. Verder verliep alles prima.

02-04-2017 - 15:03:32

Hele goede service en zijn ontzettend blij met ons geboortekaartje. bij vragen werd er heel snel gereageerd!

minpunt vind ik dat de aangegeven prijs en het voorbeeld-kaartje niet met elkaar klopt. om de letters ingedrukt in het papier te krijgen moesten we 100 euro bij betalen.. vind ik heel erg veel geld. verder was alles top!

02-04-2017 - 13:58:44

Overzichtelijke website
Goed telefonisch bereikbaar en snelle afhandeling van de wijzigingen die we doorgaven.
Snelle reactie op e-mail
Alles prima!!!

01-04-2017 - 23:54:51

Ontzettend snel met reageren op aanpassen van de leesproef en trouwens ook bij de definitieve opmaak. Alles keurig verlopen en hadden de kaartjes snel in huis.
Dit was onze 2e keer voor geboortekaartjes, top service en mooie kwaliteit kaartjes. Wij zijn wederom blij!