Je eigen babysite

Hoe leuk is het om een eigen kleine website te beheren die volledig om de geboorte van je zoontje(s) en/of dochter(s) draait. Via Geboortekaartjes.nl kun je een persoonlijke website gratis aanmaken. Door een QR-Babysite aan te maken kom je terecht in het online beheerpaneel waar je de pagina zelf kunt stijlen. Kies voor een stoere dino achtergrond, of juist een rustige effen kleur. Vervolgens kun je ervoor kiezen om foto's en verhalen toe te voegen of om een lijstje in te voeren met cadeautips.

Babysite aanmaken

Het aanmaken van de babysite is simpel uit te voeren. Zo moet je ervoor zorgen dat je een account hebt (of aanmaakt) op Geboortekaartjes.nl. Vervolgens druk je op het icoontje in de vorm van een poppetje, waarna een menu zichtbaar zal worden met de tekst: Dashboard.

Eenmaal op Dashboard gedrukt zal een nieuwe pagina openen,
waar een knop te zien is met: Maak je eigen Babysite met QR code.
Op deze pagina kun je met een paar simpele stappen je gratis babysite aanmaken.

Voorbeeld Babysite

Stijl en ontwerp

Op deze pagina is het mogelijk om je babysite naar eigen hand te zetten. Zo heb je keuze uit 9 verschillende achtergrondjes. De ontwerpen variëren tussen drukke stoere patronen tot lieve en rustige achtergronden. Let bij de drukke achtergronden op de leesbaarheid van de teksten.

Het is ook mogelijk om de lettertypes aan te passen, je hebt keuze uit:

  • - Strak lettertype
  • - Typemachine lettertype
  • - Boek lettertype
  • - Handgeschreven lettertype


Daarnaast is het ook mogelijk om de knopkleur en de tekst van de knop zelf aan te passen. Kies uit de verschillende standaard kleuren, of maak gebruik van de kleurenkiezer en fine-tune het helemaal naar je wens!

Foto's

Heb je een schattige foto waarbij je samen met de kraamhulp of partner de kleine in bad doet? Dan is het wel zo leuk om deze foto met familie en vrienden te delen.

Het uploaden van een foto gaat simpel en is makkelijk zelf te beheren via het 'Foto's beheren' paneel. Op deze pagina kun je nieuwe foto's toevoegen, maar ook oudere foto's aanpassen of verwijderen. Elke nieuwe foto zal bovenaan je babysite te zien zijn. Zo ziet iedereen (die toegang heeft tot je babysite) direct de nieuwste foto's.

Verhalen

Elke geboorte kent zijn eigen verhaal, zo ook die van jou/jullie! Deel elk verhaal met familie en vrienden die toegang hebben tot jullie babysite. Dit kunnen mooie verhalen zijn van vreugde, maar uiteraard ook zware verhalen als het anders is gelopen dan jullie dachten.

Op de beheer pagina van verhalen kun je simpel zelf een verhaal bekijken, aanpassen of verwijderen. Elk verhaal dat je toevoegt, zal bovenaan de pagina zichtbaar worden. Zo zien bezoekers direct welk verhaal er net nieuw toegevoegd is aan jullie pagina.

Reacties

Op deze pagina is het mogelijk om alle reacties bij elkaar te zien staan. Een mooi overzicht van lieve woorden die familie en vrienden gedeeld hebben met jou/jullie en de kleine.

Het is misschien ook leuk om deze reacties te bundelen en uit te printen als aandenken van deze bijzonder periode.

Cadeautips

Wil je er zeker van zijn dat ontvangers van je geboortekaartjes cadeaus kopen die je nog niet hebt? Plaats dan een lijstje met cadeautips op je persoonlijke babysite. Iedereen die het geboortekaartje ontvangt zal jullie website kunnen bezoeken en kan zo direct zien wat je graag als cadeau wilt ontvangen. Zo voorkom je dubbele cadeaus of te veel kleding van een bepaalde maat.

Babysite delen

Het mooie van je Babysite is, dat je zelf kunt kiezen wie deze website kan bezoeken. Zo kun je ervoor kiezen om een wachtwoord op de pagina te zetten, wel zo prettig!

Via het beheerpaneel kun je door simpel op een knop te drukken, je babysite delen via je social-media kanalen. Wil je het liever privé houden en alleen delen onder vrienden en familie, kies dan voor de QR-code, geprint op je geboortekaartje. Dan kunnen de ontvangers simpel de babysite bezoeken door de QR-code te scannen.

QR-code

Een QR-code is een automatisch gegenereerd pixel plaatje dat gelinkt is aan een specifieke website. Het is dus mogelijk om de URL van je babysite om te zetten in een QR-code, om deze vervolgend op het geboortekaartje te printen. Zo kunnen vrienden en familie het geboortekaartje scannen en komen ze direct uit op je persoonlijke babysite. Vervolgens kunnen ze je foto's zien, verhalen lezen of reageren.


Gratis Babysite