Klantbeoordelingen

eKomi - Gegarandeerd echte klantmeningen

Wat vinden onze klanten van onze geboortekaartjes en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

07-10-2010 - 18:45:19

Het is erg prettig om digitaal een leesproef te ontvangen. Na het doorgeven van de gegevens na de geboorte volgt er nog een digitale proefdruk met de laatste gegevens en dan is er zelfs nog de mogelijkheid om één en ander te wijzigen. Door de persoonlijke statuspagina weet je precies waar je aan toe bent. Deze pagina wordt ook zeer snel bijgewerkt.

Telefonisch en per mail zeer goed te bereiken! De site is overzichtelijk en duidelijk.

Voor herhaling vatbaar! Ga vooral zo door!

07-10-2010 - 11:36:41

Wij zijn tevreden met de geleverde geboortekaartjes!

Ze zagen er netjes uit en we hadden ook nog een aantal extra ontvangen.

Goede service>

07-10-2010 - 11:26:52

Tevreden, de kaarten zijn op tijd en juist geleverd.

07-10-2010 - 10:44:26

Dit is een aanrader! Wat een goede service! Via mail, via de website en via de telefoon steeds super snel geholpen en allemaal dik in orde!

Gewoon zoals het hoort, volgens afspraak!

Nogmaals hartelijk dank hiervoor

06-10-2010 - 19:08:36

Bestellen was heel makkelijk en er werd snel en goed geleverd.

06-10-2010 - 18:16:53

Wij hebben het contact met geboortekaartjes.nl als zeer prettig en duidelijk ervaren. Ook bij wijzigingen in de tekst op het kaartje, werd dit zeer snel aangepast in het online-bestand. Zodat wij een duidelijk beeld hadden van hoe ons geboortekaartje er uit kwam te zien. Ook de levering was geheel volgens verwachting. Op vrijdag hadden we voor 12uur alle gegevens doorgebeld en zaterdagochtend lag het pakje met de kaartjes op de deurmat.

06-10-2010 - 16:25:16

wij zijn zeer tevreden over de snelle afhandeling en service

06-10-2010 - 15:51:54

alles is super verlopen zelfs een kleine wijziging in de tekst was binnen een half uurtje al bevestigd
ik ben zer tevreden en zou zeker de evt volgende keer weer bij jullie bestellen!

06-10-2010 - 15:31:44

heel tevreden, en super snel

06-10-2010 - 13:43:18

Alles naar wens. Ik werd ook snel teruggebeld nadat ik online een vraag had gesteld.

06-10-2010 - 10:59:18

Overal tevreden mee, enige wat ik minder vond, is de inkt op sommige letters wat niet echt uitzag...

06-10-2010 - 10:23:29

We zijn zeer tevreden. Goede service, snelle service, bestellen is makkelijk, betalen gaat eenvoudig. Vandaag bestellen, morgen in huis!
Was al tevreden door een eerdere ervaring en ben nu nog steeds tevreden.

06-10-2010 - 10:04:05

Niets aan toe te voegen. Het was geheel naar verwachting. Jullie maken waar wat jullie zeggen. Service was goed. Net als het bestelgemak en de snelheid van de levering.

06-10-2010 - 09:30:15

Leuke kaartjes, snelle service. Ben tevreden.

Enige kritische noot. Na wijzigingen doorgeven werden tot twee keer toe niet alle wijzigingen doorgevoerd. Na 3 telefoontjes was het snel veranderd en helemaal naar onze wens.

Veel positieve reacties gehad op het kaartje. Prima service!

06-10-2010 - 06:58:37

Prima, kaarten waren er de volgende dag.

Enige dat we aan te merken hebben is dat de enveloppen een ander formaat hadden dan het kaartje. Dat vonden we raar, maar niet bezwaarlijk.

05-10-2010 - 21:38:33

alles verliep zoals omschreven

05-10-2010 - 21:16:55

Service: zeer goed. Snelle afhandeling via telefoon.
Bestelgemak: goed. Bij de eerste layout aanpassing (via telefoon) was het niet duidelijk of er een bevestigingsmail zou komen, dus toen duurde het even voordat ik opnieuw belde of er iets fout was gegaan.
Snelheid levering: Zeer goed. Omdat er haast bij was, kon de proefdruk overgeslagen worden en was het een kwestie van afhandelen voor 12:00 en de dag erna de kaarten.

05-10-2010 - 20:20:40

Positief: Service, bestelgemak en snelheid van levering waren goed. Per abuis waren in eerste instantie verkeerde enveloppen verzonden. N.a.v. een mailtje hadden we twee dagen later de juiste enveloppen gekregen.

Minpunt: er moet vooruitbetaald worden (of onder rembours). Het zou fijner zijn als het ook met creditcard betaald kon worden. Stel dat er sprake zou zijn van een faillissement in de tussentijd, zou het verzekerd zijn en krijg je je geld terug.

05-10-2010 - 20:10:34

Gemakkelijke bestellen. Wat meer informatie vooraf of duidelijker is wenselijk. Het maken van de kaart leek niet goed te werken. Na telefonisch overleg bleek het dat jullie zelf de opmaak doen. Handig om van tevoren te melden of mogelijkheid geven om zelf lettergrootten oid te selecteren. Levering was er niet in 1 dag. Maandag 12:03 akkoord gegeven maar het was er donderdags pas.

05-10-2010 - 11:48:33

Hele goede service. Bij het wijzigingen van de tekst kreeg ik snel een bevestiging. Het kaartje ziet er helemaal uit zoals ik wil. Ik ben zeer tevreden.

05-10-2010 - 08:41:14

Snelle levering en vriendelijke service gecombineerd met een duidelijke site

04-10-2010 - 21:59:10

Zeer tevreden, snelle levering.

04-10-2010 - 19:33:35

Wij zijn erg tevreden! Alles was prima!
Goede service en snelle levering.

04-10-2010 - 19:25:20

Excellent service. A very happy customer.

04-10-2010 - 18:42:51

Goede service, prima kwaliteit. Afspraken worden goed nagekomen.

04-10-2010 - 15:18:14

Super service!! Mooie en betaalbare geboortekaartjes en supersnelle levering. Ik heb hier nu al 2x geboortekaartjes besteld en 1x trouwkaarten en ben steeds weer erg tevreden!

04-10-2010 - 13:23:05

Wij zijn erg tevreden over de geleverde service. De proefdruk hebben wij nog een aantal keren laten wijzigen, wat geen enkel probleem was. De kaartjes zijn snel en helemaal naar onze wens geleverd. Een volgende keer zouden wij dan ook zeker weer via deze shop kaartjes bestellen.

04-10-2010 - 08:42:05

Bestellen ging erg gemakkelijk. De medewerkers waren erg vriendelijk en de service was ook erg goed. Wijzigingen werden snel en correct doorgevoerd. De definitieve kaart die wij ontvingen, week echter van kwaliteit en vooral van kleur erg af van de voorbeeldkaart die wij eerder kregen. Voor ons geen groot probleem, omdat deze kleur ook prima was. Maar het geleverde product week duidelijk af van het origineel.

04-10-2010 - 07:51:57

Alle drie de punten scoren zeer goed. Ook wordt meegedacht over de layout van je gekozen tekst.
Zeer prettige ervaring.

03-10-2010 - 20:20:23

wij zijn zeer tevreden over jullie service. Vooral dat we zo vaak als we wilden de tekst konden wijzigen enz. Ook het personeel was erg klantvriendelijk en de kaartjes waren snel geleverd zoals afgesproken.