Klantbeoordelingen

eKomi - Gegarandeerd echte klantmeningen

Wat vinden onze klanten van onze geboortekaartjes en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

10-07-2020 - 17:39:39

Hele goeie service en precies zoals wij voor ogen hadden is het geboorte kaartje geworden !
Wat wel ontbrak viel mij op: op de achterkant van de kaart geen reclame van jullie, misschien met een reden?

10-07-2020 - 13:08:23

Erg ontevreden. Wij hadden een week voor de geboorte van onze zoon al betaald en de enveloppen gehad, tot daar aan toe erg tevreden ook mbt proef kaart en medewerking voor customizen van onze kaart. Na de geboorte van onze zoon heeft mijn vrouw de geboorte gegevens doorgegeven voor het definitief maken. Vervolgens hebben we 2x te horen gekregen dat de betaling niet voldaan was en hier 2x de afschrijving voor door gemaild. Hierdoor de kaarten uiteindelijk dus zo’n 1 1/2 week na de geboorte van onze zoon ontvangen, heel vervelend.

10-07-2020 - 11:40:31

Zeer tevreden over de aanpassingen en een snelle reactie op onze vragen.

05-07-2020 - 17:31:46

Ik had een aanpassing gemaild voor de kernproef, maar deze mail is niet behandeld totdat ik belde. Mevrouw zei dat de mail niet was aangekomen.
Na de bestelling was voltooid ontving ik de kaarten zonder envelop. Na gebeld te hebben, werden ze nagestuurd. Helaas waren deze enveloppen veel te groot. De mevrouw aan de telefoon zei dat ze geen passende enveloppen hadden en dat ik zelf andere moest kopen. Nadat ik nogmaals belde zei een andere mevrouw dat er wel enveloppen waren, maar dat ik dan een e-mail moest sturen. Daarna werd ik direct gebeld door de eerste dame. Zei gaf een excuus waarom ze zei dat er geen passende enveloppen waren. Uiteindelijk is alles opgelost, maar het ging niet vanzelf.

05-07-2020 - 10:54:14

Snelle service en groot assortiment kaartjes om uit te kiezen!

05-07-2020 - 09:39:54

Twee keer contact gehad om te bespreken wat er aangepast moest worden op onze kaarten.

Perfect geholpen, alles netjes snel en goed ingepakt geleverd.

Top service!

05-07-2020 - 09:36:16

Helaas werd de troefkaart pas bezorgd door PostNL nadat we vanwege de dringende tijd de bestelling hadden ontvangen. De kaarten waren wat we verwachtten en het contact met de klantenservice was goed en adequaat. De manier waarop de de website werkt, is ook prettig.

05-07-2020 - 08:39:17

Ik ben netjes te woord gestaan tijdens het telefoon gesprek, alle aanpassingen zijn ook telefonische afgehandeld wat erg prettig was!

05-07-2020 - 04:57:20

Kaarten zijn snel geleverd. Zien er netjes uit en voldoen aan je verwachtingen!

04-07-2020 - 09:32:03

De bestelling was snel bezorgd, goed verpakt en zelfs een extra dagkaart erbij gekregen. Alles was naar wens!

03-07-2020 - 08:30:10

Ben tevreden wat ik wel heel jammer vind is dat wij zelf door alle commotie de geboortedatum vergeten zijn erop te zetten en dat we niet gebeld zijn door het bedrijf of dat wel de bedoeling was! Ik ben er echt ziek van geweest!!!!

03-07-2020 - 08:26:26

Snelle levering, product zoals geadverteerd

03-07-2020 - 07:32:35

Leuke kaartjes en goede service. Bij vragen via de chat zo beantwoord of actie op ondernomen.

03-07-2020 - 06:51:16

Fijn dat de enveloppe eerder wordt verstuurd, zodat je al de adressen erop kunt schrijven voordat je bent bevallen.
Snelle levering van de kaartjes.
Eerste proefdruk van het kaartje wel duur.

01-07-2020 - 19:19:19

Jullie website werkt gemakkelijk. Helaas toen wij ons ontwerp af hadden en opstuurden naar jullie bleken meerdere tekstblokken verschoven. Deze stonden niet op de plaats van de template en ook niet op de plaats waar wij ze naar hadden verplaatst. Ongeveer 5 emails waren nodig om alle tekst goed te krijgen zoals wij ze gemaakt hadden. Dit kan beter.
Daarnaast heeft tekst een bepaalde kleur, kan je die aanpassen, maar de tekst van de template is niet altijd meer in te stellen helaas. Hierdoor moet je weer opnieuw beginnen als je de tekst van de template mooier vond dan wat je gekozen had.

01-07-2020 - 11:52:53

Wij zijn zeer tevreden over jullie service. Wij hebben zelf ons eigen kaartje mogen ontwerpen en vinden dit prachtig.
De kaartjes waren eerst niet zoals de proefdruk die we ontvangen hadden, maar nadat we dit gemeld hadden, werd dit onmiddellijk recht gezet en direct opgestuurd. Super service!

30-06-2020 - 13:28:20

Mooie kaarten voor een betaalbare prijs.

30-06-2020 - 09:16:12

Ook bij mijn 2e zoontje vond ik bij jullie het perfecte geboortekaartje. Fijn dat alles van te voren voorbereid kan worden. Bewerken via telefoon is soms wel lastig en misschien een kleine verbeterpuntje(?) Ondanks dat ik te laat was met akkoord geven had ik de kaartjes toch nog de volgende dag binnen. Erg fijn want ander zat er weer een weekend tussen. Ik krijg alleen maar complimenten over het kaartje. TOP dus!

30-06-2020 - 09:06:32

De afgedrukte kaartjes waren netjes en naar ons zin.
Alleen was het jammer dat er van ongeveer 20 kaartjes de hoekjes waren omgevouwen. Het zat ook niet netjes verpakt er zat alleen los papier over de kaartjes heen,het zou beter zijn als de kaartjes verpakt zitten in bubbelplastic.

29-06-2020 - 11:10:15

Wijzigingen werden snel doorgevoerd.
Deel van de bestelling ontbrak, dit is dezelfde dag nog hersteld.

28-06-2020 - 18:02:38

Fijne website en bij vragen krijg je snel een reactie. Snelle levering!

28-06-2020 - 13:51:20

Zeer tevreden. Hebben makkelijk zelf onze kaartjes kunnen ontwerpen en aanpassen. Snelle levering, ook van de proefdruk.

28-06-2020 - 08:55:53

Super snelle service; zowel aanpassingen aan de leesproef als het drukken en verzenden van het uiteindelijke kaartje ging erg snel! Netjes verpakt en goed contact met medewerkers.
Enige minpunt is dat je tijdens het maken van je kaart de prijs niet meer ziet en er bij het afrekenen wel ineens meer kosten bijkomen dan de prijs van de kaart (verzendkosten zijn logisch, maar drukkosten en foto (die ook in het standaard ontwerp zit) hadden beter al in de kaartprijs verwerkt kunnen worden wat ons betreft.

28-06-2020 - 05:50:23

Super fijne ervaring!!
Communicatie is heel goed en snel.
Site erg heel makkelijk en overzichtelijk.
Kwaliteit is erg goed!

Heel blij met jullie!!

27-06-2020 - 22:49:18

Top gedaan! Drie keer op rij geweldig werk geleverd.
Heel vlot en precies zoals besteld. Handig de enveloppen voor de tijd.

26-06-2020 - 08:12:28

Wij hebben uitnodigingen besteld bij La Carte. Het uitzoeken en maken van de kaarten is prima te doen. Ze onderhouden het contact goed en reageren snel op een vraag. Ook telefonisch zijn ze goed bereikbaar en vriendelijk. Na het definitief bestellen van de kaarten duurde het slechts 3 dagen voor ze bezorgd werden.
Wij zijn zeer tevreden.

25-06-2020 - 14:17:30

Mooie kaarten, goede service en bij minpunten aan de kaart snel geholpen en verholpen.

23-06-2020 - 22:37:55

Goed en makkelijk proces, je merkt dat ze ervaring met geboorte kaartjes hebben. Kwaliteit was echt too en levering lekker snel.

22-06-2020 - 09:29:37

Duurde lang voordat de kaarten verstuurd werden

22-06-2020 - 07:24:25

Goed en vriendelijk te woord gestaan. Snelle levering .
Super blij met het eindresultaat