Klantbeoordelingen

eKomi - Gegarandeerd echte klantmeningen

Wat vinden onze klanten van onze geboortekaartjes en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

11-07-2022 - 15:11:39

Snelle levering van de kaartjes, fijn dan de enveloppen vooraf geschreven konden worden.

11-07-2022 - 08:14:39

Helemaal goed! Snelheid, kwaliteit en makkelijke site om de kaarten te maken. Dank!

09-07-2022 - 19:31:14

Makkelijke website en snelle levering

09-07-2022 - 15:52:11

Geboortekaartjes bij jullie geheel zelf; naar onze eigen smaak en online kunnen maken.
Precies goed! En precies wat we zochten.
We zijn in de wolken met onze mooie zoon en gigantisch mooie kaartjes.

Ook de service hebben wij als erg prettig ervaren, snel reactie bij vragen en ook bij het ophalen van de kaarten liep alles vlekkenloos!
Kortom ik zou hier zeker terugkomen! Top bedrijf!

09-07-2022 - 15:10:10

Wij hebben voor de tweede keer kaartjes bij Geboortekaartjes besteld. Ze hebben een ruim assortiment en het bewerken van de kaarten gaat erg gemakkelijk. Daarnaast hebben ze een goed bereikbare helpdesk, die meedenkt en helpt bij de gewenste opmaak/kleuren. Deze keer gebruik gemaakt van de adresseeroptie. Dat was even puzzelen met het excel sheet, maar ging daarna helemaal goed. Hele fijne website, mooie kaartjes en goede service. Top!

08-07-2022 - 21:58:48

Goede snelle service,goede kwaliteit,telefonisch goed bereikbaar

07-07-2022 - 18:06:53

Makkelijk alles te designen, aan te passen en geadresseerd te verzenden. Perfect dat je op het moment supreme enkel bv de geboortedatum aan hoeft te passen en direct kunt bestellen.

Goede service, en zelfs een klein kleinigheidje bij de nabestelling!
Het kaartje is erg leuk geworden en wordt door de ontvangers erg gewaardeerd.

03-07-2022 - 20:27:38

Goede service
Gratis hulp bij de opmaak van de kaarten
Snelle bezorging
Netjes verpakt
Snelle reactie klantenservice
Goede prijs/kwaliteit

03-07-2022 - 18:27:43

Kaartjes uitgezocht en een proefdruk laten maken.. de teksten stonden nog niet helemaal goed op de plaats.. één telefoontje en het werd direct goed gezet door de dame aan de telefoon en ik kon ook gelijk meekijken om het eindresultaat te zien .. super service en de kaartjes snel geleverd! Top!

03-07-2022 - 09:00:11

Mooie kaarten. Ik vind het persoonlijk wel jammer dat de sluitzegels waren vergeten. Nu kon ik ze niet direct op de bus doen. Dus de daggasten kaarten konden pas later verzonden worden dan de overige.

02-07-2022 - 17:50:51

Geweldige ervaring. Proefdruk besteld. Zeer tevreden. Kaarten kunnen reserveren waardoor we ze na 1 dag al gedrukt, in huis hadden. Kan niet beter.

30-06-2022 - 19:02:23

Ik heb veel postieve reacties gehad op ons geboorte kaartje, snel geleverd en goede mooie kwaliteit!!

26-06-2022 - 20:17:31

Snelle reactie op vragen. Klein foutje bij levering maar snel en adequaat opgelost.

24-06-2022 - 11:11:30

Duidelijke website, snelle levering van proefdruk, goede telefonisch advies bij vragen en uiteindelijk snelle levering van de geboortekaartjes

23-06-2022 - 22:13:50

Hele mooie kaarten en goede kwaliteit. De eerste druk was scheef, maar dit werd netjes en snel opgelost.

23-06-2022 - 20:13:10

Kaartje is precies zoals op de website. Groot assortiment aan kaartjes en mogelijkheden.

21-06-2022 - 11:20:42

Website werkt goed en snelle levering. Helaas is er veel variatie in kleur, balans vooral in rood. Op basis van de proefdruk heb ik de kleur balans van 1 foto bijgesteld. Bij de echter levering was echter de kleur balans van een andere (niet aangepaste foto) veel te rood en duidelijk anders dan de proef druk. Daarna hebben we nog een serie moeten bij bestellen (zonder aanpassingen van foto's gedaan) en daarvan was de kleur balans weer zoals de 1e proefdruk. Die variatie zou niet moeten kunnen als het gaat om een professioneel druk bedrijf.

20-06-2022 - 19:56:17

Alles keurig geregeld en snel!

19-06-2022 - 18:59:58

Bij vragen meteen een antwoord gekregen via de chat, dit was erg fijn
Ook de bestelling is helemaal goed gegaan

13-06-2022 - 17:59:27

Snelle service en mooie kaarten 😄 Ook een gebruiksvriendelijke website voor het aanpassen van de kaarten.

13-06-2022 - 17:50:27

Ik had 40 kaartjes besteld met 40 enveloppen en 40 stickers,

Alleen het koord waarmee de kaartjes vast gebonden mee moest worden had ik er maar 25 gekregen. Heb dus zelf nieuwe koord besteld.

Verder zien de kaartjes er super top uit!

11-06-2022 - 17:46:08

Zelden heb ik zo'n goede en fijne service meegemaakt. Het contact verliep snel en prettig. Aan alle kanten werd meegedacht en uiteindelijk zelfs meegewerkt om mijn planning te halen. Niets was te gek en daarom ben ik onwijs tevreden over mijn ervaring 😃

10-06-2022 - 20:29:49

Proefdruk was perfect. Dag na de bevalling kaartjes besteld met in elkaar zet service. Komen de kaartjes thuis niet in elkaar. Zit je daaf net bevallen de kaartjes in elkaar zetten. Vreselijk. Wel nog steeds blij met de kaartjes. Heel mooi.

10-06-2022 - 19:30:35

Fijne website met snelle lever Service. Het proefkaartje was niet binnen gekomen. Maar na contact met de website, super snel en zonder extra kosten nogmaals het kaartje opgestuurd gekregen.
Uiteindelijk erg tevreden en blij met het gekozen geboortekaartje

09-06-2022 - 18:33:42

De kaarten die ik moest uitdrukken uit het papier scheurden helaas snel. Ook de scheurrand onderaan ziet er goedkoop uit, dat vinden we erg jammer.

08-06-2022 - 10:39:29

Met handige tool is het kaartje zo gemaakt. Na de bevalling snel het kaartje wat al klaarstond besteld en werd binnen 2 dagen bezorgd.

04-06-2022 - 09:44:37

Helaas waren onze trouwkaarten zoek geraakt bij DHL, door een fout van de bezorger! Was gescand als bezorgd ipv klant niet thuis.
Vervelend was wel dat we nu een week langer op onze kaarten moesten wachten, maar kaarten.nl hebben de kaarten opnieuw laten drukken om alsnog te kunnen bezorgen! Bedankt voor deze hulp!

02-06-2022 - 21:01:16

Erg mooi kaartje en snel geleverd. Het enige minpuntje naar mijn mening is het bedrag, dat je moet betalen voor de proefdruk. Ik vind dit onnodig. Verder super tevreden. Wij hebben een mooi geboortekaartje voor onze dochter!

02-06-2022 - 18:06:05

Mooie kwaliteit, redelijk snel geleverd. Groot assortiment en veel keuzes ook qua enveloppen en sluitzegels. En perfect dat je de optie hebt dat de kaarten gelijk verstuurd worden.

02-06-2022 - 17:44:05

Super kwaliteit kaartjes, snel geleverd.
Zowel direct verstuurd als in een pakketje thuis geleverd.