Eco geboortekaartje giraf met kleintje in goudfolie.

Eco geboortekaartje giraf met kleintje in goudfolie. Van een gewaagde maar geslaagde combinatie gesproken. Familie en vrienden zullen aangenaam verrast zijn dit exclusieve maar o zo originele geboortekaartje in de bus te ontvangen om de geboorte van jullie wonder aan te kondigen. Wordt standaard geleverd met ecobruine enveloppe 90.104.

Deze geboortekaart staat in de collectie Neutraal en pas je zelf helemaal naar wens aan, in onze online editor. Dit kaartontwerp heeft de stijl jungle en safari met een terugkomende kleur bruin.

De eerste proefdruk is gratis! Code: proefdruk2024
  • Je eerste proefdruk = Gratis!
  • Verzenden wanneer het jou uitkomt
  • Inclusief drukkosten
  • Meer kaarten = meer korting

Hulp bij het ontwerpen van je kaart

Bereken mijn prijs

Bereken de totaalprijs

Deze prijs is voor een setje kaarten. De prijs is inclusief BTW en drukkosten, maar exclusief postzegels. Voor directe verzending gelden andere prijzen.

Artikelnummer
581050
Formaten en prijzen
  • Dicht formaat:
    • 99 x 150 mm (vanaf € 2,87)

Heb je een vraag?

Over een kaartontwerp, de editor of onze prijzen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Stel je vraag

Wij weten als geen ander hoe spannend het ontwerpen en bestellen van geboortekaartjes kan zijn. Wij helpen je dan ook graag!

  Telefoon: 079 361 44 92
  E-mail: info@geboortekaartjes.nl
  Via onze chat (indien beschikbaar)

Recent bekeken kaarten

Wij bewaren tijdelijk een selectie van je recent bekeken kaarten, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je een favoriet kaartje niet meer kunt vinden. Wil je een kaart permanent in je favorieten opslaan? Klik dan op hartje naast de bestelknoppen.