Gratis Rompertje

Bij een bestelling van minimaal 80 bedrukte geboortekaartjes ontvang je een gratis rompertje.

Tijdelijk ontvang je bij elke bestelling van minimaal 80 bedrukte geboortekaartjes (m.u.v. babyborrelkaartjes, naamkaartjes, kadokaartjes, etc.) een mooi Rompertje met de naam van je baby helemaal GRATIS! (maximaal 1 per klant, m.u.v. meerlingen)

Met de grootste online collectie geboortekaartjes die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe kaarten en bijzondere ontwerpen moet het vinden van een mooi geboortekaartje voor jullie kindje geen probleem zijn. Om ons enorme aanbod aan geboortekaartjes overzichtelijk te houden kun je de kaartjes sorteren op thema's, collecties, nieuwste of populairste geboortekaartjes. Binnen de thema's kun je bovendien eenvoudig alle geboortekaartjes voor een jongen, meisje, tweeling, tweede kindje of adoptiekaartjes selecteren.

Geboortekaartjes uit onze eigen collectie

Onze eigen collectie bestaat uit een paar honderd kaartjes met verschillende stijlen. Deze kaartjes kunt u zelf opmaken, of u kunt uw tekst aanleveren en maken wij de kaart op. Wij hebben hiervoor verschillende professionele ontwerpers voor klaarzitten.

Geboortekaartjes.nl is al 15 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van geboortekaartjes. Hierdoor ben je bij ons verzekerd van de beste kwaliteit, prijs en service bij het bestellen van de geboortekaartjes voor je kleine spruit. Bovendien krijg je bij een bestelling van 80 geboortekaartjes of meer nu dus ook nog een gratis rompertje.

De kleur van het rompertje

Bij deze actie ontvang je een rompertje geheel gratis, in de doos met de kaarten.

De tekst op het rompertje is bij deze actie de naam van je pasgeboren baby die wij overnemen van de naam op de bestelde geboortekaartjes.

Het rompertje zal worden toegezonden in één van de volgende kleuren: aquablauw of hard roze (fuchsia). Er kan hierbij geen voorkeur voor een kleur worden opgegeven; voor jongens maken we de blauwe versie en voor meisjes de roze.

Andere kinderkleding met een persoonlijke print bestellen?

Wil je nu of nadat je het gratis rompertje hebt ontvangen andere kinderkleding met een naam of persoonlijke tekst of print bestellen? Bij onze website JoepieDePoepie.nl kun je kinderbasics eenvoudig met een persoonlijke print laten bedrukken.

Geel shirt met lange mouwen.
Rose T-shirt met korte mouwen.

Lichtblauw jurkje.
Donkerblauwe capuchon sweater.

 • Kinderbasics met naam

  Bedruk onze basics met je eigen tekst of een afbeelding. Exclusief! Druk bij JoepieDePoepie.nl een eigen foto op onze basics.

 • Lagere prijzen dan andere aanbieders

  Hetzelfde shirt, een mooiere opdruk voor een lagere prijs

 • Snelle bezorging

  Wij verzenden je bestelling binnen 3 tot 4 werkdagen. Spoedbestellingen binnen 2 dagen

 • Uniek (kraam)cadeau!

  Een kledingstuk van JoepieDePoepie is een perfect cadeau voor een verjaardag of kraambezoek.
  Vrolijk, persoonlijk en altijd een succes!

079 - 3613465