Om je beter van dienst te zijn maakt Geboortekaartjes.nl gebruik van cookies. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Instellingen

Babyboek

Een mooi babyboek met als kaft het geboortekaartje van je baby.

Met een mooi babyboek houdt je de ontwikkelingen van je baby bij. Al de informatie over het eerste levensjaar van je baby die anders verloren kan gaan blijft zo bewaard. Je kunt dan later altijd terug kijken hoe oud je kind was toen het voor het eerst ging staan of voor het eerst mama en papa zei.

In een babyboek houdt je de ontwikkelingen van je baby bij.

Onze babyboekjes worden gepersonaliseerd met het geboortekaartje van je baby. Hierdoor kunnen wij als grootste aanbieder van geboortekaartjes gerust stellen dat wij de ruimste collectie babyboeken van Nederland hebben. Naast de voorbedrukte pagina's waar je zeer gedetailleerd de ontwikkelingen van je baby bij kunt houden zijn er ook nog lege bladzijde beschikbaar waar je foto's kunt plakken of persoonlijke verhalen op kunt schrijven. De voorbedrukte pagina's zijn voorzien van vrolijke illustraties.

Impressie babyboek

Een babyboek vertelt straks het verhaal van jouw baby. De mooiste herinneringen aan het eerste levensjaar van je baby worden zo vastgelegd. In het babyboek kun je later lezen hoe zwaar en lang je baby bij de geboorte was, wat er op het nieuws was en welk nummer op 1 stond. Maar ook de stamboom, wanneer je baby zijn/haar eerste tandjes kreeg, belangrijke gebeurtenissen en nog veel meer.

De bladzijde van het babyboek met de datum en het tijdstip van de geboorte en ruimte voor een foto van de baby. De bladzijde van het babyboek waar het geboortekaartje van de baby wordt ingeplakt en een aanvullende tekst kan worden geschreven. De bladzijde van het babyboek waar het gewicht, de lengte, kleur haar en ogen worden genoteerd. Tevens ruimte voor een foto. De bladzijde van het babyboek met het weer, nieuws en de nummer 1 op de geboortedag. De bladzijde van het babyboek waar je foto's kunt plakken van de stamboom de baby's stamboom. De bladzijde van het babyboek waar de samenstelling van het gezin wordt beschreven met ruimte voor een familiefoto. De bladzijde van het babyboek waar het gewicht van je zoontje of dochtertje wordt bijgehouden. De bladzijde van het babyboek waar de datum dat iedere tand en kies doorkwam wordt bijgehouden. De bladzijde van het babyboek waar de gezondheid van je baby wordt bijgehouden. De bladzijde van het babyboek waar de belangrijke gebeurtenissen op worden bijgehouden. Een lief babyboekje. Een babyboekje bedrukt met een naam en  foto.

Met een babyboek heb je voor altijd een leuke herinnering aan de geboorte van een kind.

Formaat en prijs babyboekje

Het babyboek wordt in een standaard formaat van 22,5 x 22,5 cm geleverd en is gebonden met een stevige ringband. Het babyboekje wordt gedrukt op hoogwaardig 250 grams papier en is voorzien van een extra beschermende transparante (glanzende) harde omslag. De kaft van onze babyboeken (achter de transparante omslag) is bedrukt met de geboortekaart van je baby. In de meeste gevallen staat de naam van je kindje dus op de voorkant staat van het boekje. Voor EUR 29,95 ben je in het bezit van een prachtig gepersonaliseerd babyboek.

Babyboek bestellen

Je kunt een babyboek eenvoudig meebestellen als extra optie bij de bestelling van je geboortekaartjes. Dit is mogelijk bij de collecties: La Carte Exclusief, La Carte Exclusief 2 en Illusions.

Wil je eerst de kwaliteit van onze geboortekaartjes bepalen? Geen probleem, de eerste drie proefexemplaren krijg je bij Geboortekaartjes.nl helemaal GRATIS! Je kunt het kaartje waarvan het ontwerp gebruikt gaat worden voor het babyboek dan voelen en bij daglicht te zien.

079 - 3613465